Enkle kort med Gittes nye tekststempler

Jeg er som altid helt vild med Gittes tekststempler, så jeg kastede mig over at lave en flok enkle kort da jeg fik dem i hånden.

Det første kort er lavet med to-tre forskellige til at lave baggrunden med, distress ink til at give lidt farve. Lidt twine under sommerfuglen og så et tekststempel med grøn matte.

Samme metode men lidt anderledes detaljer på kort nummer to. Jeg er så glad for at Anne som også er her på design teamet inspirerede mig til baggrunden. Her er det lidt hønsetråd der er lave på bigshotten der pynter under teksten.

Det næste tænker jeg er godt til en mand, lidt gitter og tandhjul for at give et lidt rå præg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det sidste kort er lavet med papirrester og et tag der også var en del af en lille stack jeg havde liggende. Det sjove poststempel i de to hjørner er lavet med et gammelt fransk stempel jeg fandt på et retromarked.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tak fordi du kiggede med

Gitte aka Godtesen

 

[bloginn id=”0.1514363390882″]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.