Man kan sætte udskæringen ind igen

Jeg har flere steder set det her princip med at man skærer en figur ud af kortet og så sætter man den udskårne figur ind igen. Evt.  skærer man den ud i en anden farve og sætter ind. Der er faktisk super mange muligheder på den måde. Og selvom jeg rigtig godt kan li når ting popper ud fra kortet, så er det faktisk også rigtig lækkert når det ligesom synker ind i kortet.

På det her kort har jeg brugt et scribble hjerte fra det originale Tim Holtz sæt med scribbles. Fordi motiven ikke er massivt får jeg mulighed for at lægge noget farve inden under motivet, hvilket jeg kan se super mange muligheder i. Her valgte jeg den hurtige løsning med mønsterpapir, men jeg kunne sagtens forestille mig at lave en baggrund med distress oxides, som kunne titte ud  her,

Teksten i bunden af kortet er lavet med en die fra dette sæt, men man kan bruge alle mulig forskellige tekst dies til formålet. Denne die er i samme stil, men med teksten “I love you”. Jeg har også fundet en god jul die, i samme stil, som den jeg har brugt på kortet 🙂 Men rent faktisk kan man bruge alle mulige tekst dies til det. Og faktisk også hvor man skærer hver enkelt bogstav ud for sig.

Herunder kommer vi lidt tættere på den udskårne tekst. Teksten skærer kortet helt over, så der bliver et lille puslespil med 3 brikker. Den øverste del af kortet og så teksten og til sidst den nederste del af kortet. Det kræver lidt lige snilde at få teksten vredet på plads. Teksten er så spinkel, at den nemt vrides ud af form.

Her et nærbillede af hjertet, der selvfølgelig også passer perfekt 🙂

Tak fordi du kiggede med.

– KarinaHadsten

[bloginn id=”0.1514363935911″]

One thought on “Man kan sætte udskæringen ind igen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.