Ramme i flere lag – et julekort

Jeg har den seneste tid fundet en del inspiration i Jennifer McGuire’s videoer på Youtube. Derfra kommer også denne ide med at lave en ramme i flere lag. Og den bliver lavet i flere lag på en måde, som gør at teksten ligger “dybt” nede i rammen i stedet for at teksten altid bliver hævet op i forhold til resten af kortet. Princippet er at man finder et die sæt, som indeholder flere størrelser af en form. Her er det kvadrater. Jeg har valgt et sæt, som er dobbelt stitched kvadrater, så det betyder at min ramme får syninger. Jeg har lavet min ramme i 4 lag – dvs jeg har taget 4 størrelser fra mit die sæt og skåret huller i nogle stykker karton og mønsterpapir i matchende farver – her har jeg valgt røde nuancer, da jeg havde en skummel plan om, at det skulle blive et julekort.

Den del, som skal bruges til at bygge rammen er det stykke, hvor hullet er lavet. Derfor kan det være en fordel at gøre sig umage med at centrere hullerne pænt. Jeg gjorde det bare på øjemål og trimmede en smule af til sidst.

Da jeg lige havde skåret hullerne ud fik jeg lagt lagene oveni hinanden, sådan lidt tilfældigt – hmmmm det kunne altså også gi et lækkert kort, men altså den ide jeg havde i mit hoved var at de skulle ligge lige, så det kom de altså til, men nu er den anden ide også kastet videre til jer.

Her er kortet som det endte med at se ud med rammen med de lige linier. I får lige en dejlig julebaggrund af mine nye juletræer 😉

Okay og så lidt tættere på, så I bedre kan se kortet og ikke de juletræer.

Synes stadig det måske kan være lidt svært at se lækkerheden i rammen, så jeg skifter lige vinkel. Se lige – nu kan man rigtig se dybden i rammen. Teksten er stemplet direkte på kortbasen. Jeg samlede rammen med 3D-puder og lagde den på basen, som jeg havde lagt inde i min Misti. Så lagde jeg stemplet, hvor jeg ville ha det i rammen – og fjernede så rammen, som jo er temmelig tyk inden jeg samlede stemplet op med låget fra Mistien og stemplede på det perfekt udmålte sted. Stemplet er fra dette lækre julesæt.

En bonus ved det her kort er, at de firkanter man skærer ud er noget ganske lækkert affald, som jo også kan bruges på andre kort. Lækre firkanter, som jeg nu har liggende til kommende kort 🙂

Tak fordi du kiggede med.

– KarinaHadsten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.