Vingave med vin-tag

Vores favoritgave at give til værtspar er helt klart vingaver. Såre simpelt – de er nemme og hurtige. Men man vil jo gerne have at det er lidt lækkert med pynt eller indpakning. En hurtig løsning er et vin-tag fra Avery Elle, som hænges om flaskens hals. Vupti, vupti og så er gaven klar…

Det er dejligt praktisk at have en die, som gør grundarbejdet for en. Her har jeg brugt Avery Elle’s “Sip Sip Hooray” die. Denne die har det fineste kantmønster med små prikker. Denne tag er 17 cm. lang og 6,5 cm. bred. Den passer derfor fint til de fleste vinflasker. Dog vil den nok se lidt lille ud på en magnum flaske. 

Mit vin-tag har jeg pyntet med en stump bånd, så der er sammenhæng til chokoladegaven. Og så har jeg sat en flot stor rød julestjerne på fra My Favorite Things. Der findes ufatteligt mange flotte die sæt med julestjerner / Poinsettia. Nedenfor er links til nogle forskellige i webshoppen:

Tag’en er stemplet med Gitte Eget Design “Hjertelig Julehilsen”. Her har jeg stemplet med chalk ink i “Chestnut Roan”.

Kreative hilsner,

Pia aka Pia’s Creative World.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.