Kaktus kort – lavet med die

Jeg har længe gået og sukket over det sjove die-sæt med kaktussen, og til min fødselsdag var jeg så heldig at få det 🙂 så straks det var pakket ud måtte jeg i gang, og her er resultatet.

Det er et sizzix thinlitz diesæt du kan finde her.

Det er da lige til at blive glad i låget af 🙂 kaktussen i midten er lige til at tage af, og så kan du skrive en hilsen på bagsiden af ham. Alternativt kan du jo bare skrive på den grønne halvdel af de to “sidekaktusser” 🙂

Når det er foldet sammen ser det ud som vist nedenfor, jeg har med vilje ikke pyntet forsiden men bare ladet den være en kaktus med en blomst i toppen. Det er altså et lidt sødt og sjovt kort synes jeg, og det skal prøves i andre papirer også. Det er rimelig simpelt at bygge op, og der er beskrivelser på indpakningen – og jeg fandt også en enkelt youtube video der gav et tip eller to.

Tak fordi du kiggede med.

Gitte – aka Godtesen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.