Gæstedesigner Vibe – sig pænt goddag

Vi har i denne uge besøg af en superdygtig gæstedesigner med sin helt egen stil, og jeg har glædet mig rigtig meget til at dele hendes projekter med jer her på bloggen.

Jeg stiller straks om til Vibe:

Hej med jer. Jeg hedder Vibe og huserer normalt på handmadekindness.dk, men jeg har været så heldig at få lov til at dele nogle af mine kort med jer her på bloggen. Jeg har for nylig snoldet stempler fra Lawn Fawn. De er primært julestempler, men der er masser af andre muligheder også, hvilket jeg vil vise jer i denne uge.

Det første kort jeg vil vise jer, er dette valentinskort, hvor jeg har brugt Beary Happy Holidays.

Jeg har spejlvendt den søde isbjørn, så jeg kunne få to isbjørne hånd i hånd på kortet. Mirror stamping er ikke noget, jeg har gjort mig meget i, og det tog da også et par forsøg før jeg fik et aftryk, jeg var tilfreds med.

I korte træk går mirror-stamping ud på, at man stempler på bagsiden af et andet stempel, som man derefter lægger sit papir over. Det er nemmest hvis det stempel, man stempler på, er forholdsvist solidt, så man kan få et godt aftryk.

Jeg har brugt alkohol markere til at farvelægge isbjørnene med.
Baggrunden har jeg lavet med Mermaid Lagoon Distress Ink, som jeg bagefter diecuttede med en stitched rectangle die fra Lawn Fawn.

Stjernerne er diecuttet med Mini Snowflakes die også fra Lawn Fawn.

”Love you” kommer fra Love you tons stempelsættet, mens ”Everything is cooler with you” kommer fra Beary Happy Holidays.

[bloginn id=”0.1518157627224″] [bloginn id=”0.1518157780254″]

One thought on “Gæstedesigner Vibe – sig pænt goddag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.