Leg og svineri med liquid pearls og stencils

På youtube faldt jeg over en video, hvor man brugte liquid pearls sammen med stencils. Dvs. egentlig bruge liquid pearls i stedet for texture paste. Jeg har en del flasker liquid pearls, som jeg ikke bruger så tit. Det er mest til lidt ekstra på en sommerfugl eller noget lignende. Men farverne er virkelig lækre, så det er jo ret synd. Så da jeg så denne ide til at bruge dem måtte det prøves og selvom det startede lidt uheldigt, så synes jeg det endte med et par virkelig lækre kort.

Ja lad os bare starte med svineriet. Hvis man har en flaske liquid pearls, som der er en lille klump i skal man ikke bare trykke hårdere på flasken, for så ender det sådan her.

Nå men altså da jeg fik ryddet op i svineriet og smidt mine bukser til vask kunne jeg fortsætte kreativiteten. Jeg tog skiftevis lidt af de forskellige farver og lavede lidt forskellige farvespil. De færdige baggrunde lå til tørre natten over.

Det gav nogle virkelig lækre baggrunde med et hævet mønster med en flot blank og skinnende overflade. Jeg har lavet kort af de 2 af stykkerne. Det ene kort havde lidt blå toner, så den fangede jeg med en blå matte og blåt pynt. Den anden var mere domineret af kobberfarve, som jeg prøvede at lave lidt kontrast til med sort matte og pynt.

Her lidt tættere på sommerfuglen, hvor man kan se, at jeg også har brugt liquid pearls på sommerfuglens krop.

Her et nærbillede af den udskårne tekst.

Her er vi tæt på det andet kort med de sorte sommerfugle. Også her har sommerfuglenes kroppe fået liquid pearls.

Og teksten med tillykke.

Jeg har brugt liquid pearls af typen Nuvo crystal drops, men alle slags kan bruges. Nuvo crystal drops findes i en masse virkelig lækre farver, så derfor er jeg faldet for dem.

Tak fordi du kiggede med – håber der kan komme lidt gang i liquid pearls igen 😉

– KarinaHadsten

2 thoughts on “Leg og svineri med liquid pearls og stencils

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.