Seth Apter og Travel Journal die

Jeg fik en længe ønsket die i fødselsdagsgave af mine scrapveninder (Odderne) og i løbet af december har jeg leget med den og fået lavet et par journals. Den jeg er mest tilfreds med er helt sikkert min malede journal som jeg netop har afsluttet. Har her jeg benyttet de teknikker jeg lærte på hans workshop på CHA i januar, og har fået en lækker journal ud af det hvis jeg selv skal sige det 🙂

Materialer jeg har brugt:

Selve journalen er skåret ud i chipboard og limet sammen efterfølgende. Derefter fik den en gang sort gesso for at have et godt grundlag.

Den første farve er opaque altså ikke transparent. Den har jeg påført på kryds og tværs med en brayer.

 

Næste lag er påført på samme måde, nu en lilla opaque.

Så blev det tid til den gule. Her har jeg brugt 2-3 forskellige stencils for at få en afvekslende overflade. Den gule er translucent  – altså transparent.

Efterfter et par andre stencils med den turkise som også er transparent, og til sidst stemplede jeg amok med en mørkebrun stazon.

Sidste krølle på var at få skåret og monteret nogen af hans lækre diecuts for at få lidt dimension på omslaget. De fik så tegnet omrids op med hvid tusch og der blev lavet et par diagonale streger igennem for at samlet albummet til sidst.

Indmaden i min journal bliver holdt sammen af tre rækker tyk elastik, og den er til sidst ført ud igennem det hul der er i midten af ryggen og kan nu bruges som lukkemekanisme.

Jeg valgt at male både ud- og indvendigt i min journal, dog er der ikke kommet diecuts på den indvendige side. Indtil videre har jeg bare lavet tre små “hæfter” i hver af de tre farver der er udenpå min journal og så ellers 6 små sider i hvid karton med rundede kanter.

Det var en rigtig sjovt projekt, og jeg glæder mig allerede til at skulle lave min næste traveljournal. Hvad jeg skal bruge dem til? ingen anelse men det er sjovt at lave. Måske en notesbog? et minialbum? en traveljournal til når jeg rejser? måske en der skal bo som gæstebog i min campingvogn?

Tak fordi du kiggede med.

Gitte O – aka Godtesen

 

 

2 thoughts on “Seth Apter og Travel Journal die

    1. Thank you very much. You were a great inspiration last year, totally changed my way of working with paint 🙂 got me out of my comfort zone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.