Creativation 2018 – messedagene, del 1

Creativation er ikke blot kurser, men også messedage med præsentation af alle de nye produkter, vi efterfølgende skal nyde godt af, efterhånden som de rammer vores scrapbutikker. Jeg syntes, der er mange af firmaerne, der allerede inden messen har vist sneak peek på deres nyheder, men det er altid lidt sjovere at se dem med fingrene 😉

Så er vi på vej ned af trappen til det forjættede land. Farvel virkelige verden – vi ses om tre dage.

Vi blev budt velkommen af et meget energisk band på trommer – og med blinkede neonlys på deres instrumenter, var de ikke sådan lige til at overse. Apropos blinkede neonlys.. i området inden man kommer ind til selve messen, står der montre med nye produkter, og neonlys er åbenbart det sidste nye.

For se hvad jeg fandt til alle kommende brude.. strømpebånd med blinkende neonlys i! Meget praktisk 😉

Så er jeg nok mere til udsagnet her på Plaid’s væg 🙂

På selve messen er der rigtig meget at se – jeg har taget masser af billeder og har haft rigtigt svært ved at udvælge, hvad der skulle sorteres fra. Jeg har forsøgt at vælge ud, hvad jeg kunne se af nyheder og tendenser fra de forskellige producenter.

Catherine Pooler Design var med på messen for første gang, og de havde en meget enkel men alligevel super inspirerende stand.

Her er det deres serie Naturally Inspired med koordinerende stempel- og diessæt.

Deres nye serie Zen Garden.. lækre stencils, stempel- og die sæt.

Jeg lagde mærke til at der dukker flere og flere af disse “cover-a-card”-dies op. De dækker hele forsiden på et kort og giver mange muligheder for at tilføje et lag mere til et kort – enten diskret i en hvid på hvid version, eller lidt mere synlig med en farve. Jeg faldt pladask for denne her hos Catherine Pooler.

Der er mange muligheder i sådan en die, her er den stanset ud i hvidt glimmerpapir.

Catherine Pooler har også nogle tekst-dies i en lækker font – her “Hello”.

Her er endnu en tekst-die, samt en anden nyhed. De farvede striper er nemlig lavet med Catherine Poolers nye sværter.

Stempelsværterne er helt unikke og kommer i flere serier, hvor nuancerne er afstemt efter hinanden, så de altid matcher.

Visible Image var også med på messen for første gang og deres stand var et sand mekka for stempelfans. Deres sortiment består af tekststempler med opmuntrende ord og/eller citater.

Deres stempelsæt har ofte silhuetter som hovedmotiv, flere koordinerende motiver, samt tekst, der passer til.

De har dog ikke kun stempler i deres sortiment, men også en række fantastiske stencils.

Blandt deres nyheder var der flere stempler med geometriske eller organiske motiver.

Her er den geometriske baggrund brugt som hovedmotiv i stedet – det fungerer overraskende godt.

Her er brugt flere stempelsæt sammen. Jeg syntes, det er et smukt kort. Splatter stemplet er brugt som funky grene i Livets træ, og det lille stempel med babyen med blomsten i, er bare så fint et motiv.

Deres serie med stjernetegn er blandt mine yndlingsmotiver. Her får man både stjernetegnet, stjernebilledet og ord, der kendetegner det pågældende stjernetegn med i sættet.

Her et flot eksempel på, hvordan sættet med Vædderen er brugt.

Hos Concord & 9th havde de flere nye Turnabout stempler, bla dette med hjerterne, samt de nye store tekst-dies, her med ordet “Love”, der kan bruges alene eller sammen lag-på-lag.

En anden ting jeg lagde mærke til, er de dies, der hedder “Frame-dies” – her i Concord & 9th’s version. “Frame-dies” skære en ramme ud af dit karton, men ikke hele vejen rundt – i det stykke der ikke bliver skåret, kan man skære et valgfrit motiv eller tekst ud, dvs der er rigtig mange muligheder for forskellige kort, når man først har investeret i basis-sættet som ses her. Der følger en blomst, samt ordet “Happy” med sættet, og ideen er, at man kan supplerer med mindre diesæt, der også passer til den store ramme.

Her er juleudgaven med en fin mistelten.

Og Valentines eller bare kærlighedsudgaven med ordet “Love”. Jeg syntes, ideen er fantastisk og glæder mig til at se, hvad de ellers finder på.

Hos Altenew var den helt store nyhed deres lag-på-lag blomsterdies. De er en fin videreudvikling af deres lag-på-lag stempler og har bestemt nogle spændende muligheder i sig.

Der er mange dies med i sådan et sæt, som heldigvis kommer med en samlevejledning.

Her er de brugt på et kort. Helt enkelt, men ser alligevel ud af en masse. Alle de lag ville man ikke få på et enkelt kort fra boghandleren.

Her er en blå udgave af roserne, det fungerer også godt. Her er der også brugt Altenew’s udgave af en Cover a card die, nemlig Watercolor Stripes Cover die – igen giver det altså lige det lille ekstra til kortet, i forhold til hvis roserne var sat direkte på kortbasen.

Her er en anden af Altenew’s Cover dies, den med bladene til højre. Fantastisk kort hvor man har brugt delene, der bliver tilovers når man skære bladene ud, og sat dem på en kortbase af kraftkarton.

Korssting er også en af de nye trends, der hitter lige nu. Her en af de mange muligheder fra Altenew.

Der er både stempler og dies i serien, hvor dien prikker alle hullerne, hvilket får det til at se helt ægte ud. Dette er fx ikke et korsstingsbroderi, men blot stemplet. Selvfølgelig kunne man kaste sig ud i et rigtigt broderi med nål og tråd, men det behøver man ikke.

Og broderet tekster er der kommet. Her er der kun stemplet og ikke prikket huller med en die.

Til slut et helt anderledes kort fra Altenew. Stempelsættet “Hug Me” er vist et års tid gammelt, men jeg blev bare i så godt humør, da jeg så det kort.

Og med det vil jeg slutte for denne gang, men vender tilbage med flere billeder i et andet blogindlæg.

Tak fordi du kiggede med hertil.

Mange hilsner fra Tina.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.