Layout fra Convention

Til convention i Middelfart skulle jeg selvfølgelig også lave et bidrag til layoutkonkurrencen. Fik desværre kun lavet til skitsekonkurrencen, men det var fantastisk at sidde og nusse med detaljerne.

Forberedelserne til dette LO havde startet et helt andet sted, hvor jeg forsøgte at lave noget collage-agtigt med papir fra gamle bøger og lignende, men det blev alt for spraglet og uroligt. Når der samtidig skulle være 4 billeder ifølge skitsen og de billeder jeg havde valgt tilmed var lidt spraglede, så blev det for meget. Så derfor sadlede jeg helt om og startede med lidt stempler og paste, lige som jeg gjorde til mit LO i Ejsing. Jeg fik skåret en slags matte til billederne i ensfarvet mørkebrun – for at forsøge at skabe lidt ro med noget ensfarvet. Under matten lavede jeg lidt dybde med forskellige mindre stykker mønsterpapir. Og så var det bare at pynte, men først får I lige det færdige LO at se.

I det her hjørne kan man se noget af det paste struktur jeg har lavet. Billederne er fra den kinesiske mur, så jeg synes det var så oplagt at lave mursten med paste på baggrunden. I dette hjørne har jeg desuden eksperimenteret lidt med art stones og så elsker jeg trevler af ostelærred. Den lille flig af en ispind med kinesiske tegn er fra en ispind jeg faktisk spiste i Kina 🙂 Det er en af de ting, som gør sådan et LO endnu mere fantastisk og jo egentlig den oprindelige ide med scrapbooking.

I det her hjørne ser man endnu mere af baggrunden med stempler og paste og så en hulens masse pynt. Jeg elsker træpynten og kuglekæden. Og så syede jeg lige et par korssting for at tilføje lidt nyt.

Her lidt mere leg med art stones. Træpynt fra gemmerne. En lille lasercut tekst. Og den lille sølvting, som titter ud under det brune karton er faktisk nogle led fra en urrem, som jeg en gang fik kortet af. Endnu en gang lidt mere trevlet ostelærred. Fik jeg sagt, at jeg elsker det.

Jeg havde en brun plastik gardinring, som jeg valgte at vikle brun snor omkring. Det blev den virkelig lækker af 🙂 I midten af ringen har jeg sat en stor perlemors-perle, som jeg har fra en halskæde, som jeg har købt på et marked. Synes den passede godt ind i gardinringen.

Her billede af titlen på layoutet. Det er ikke så tit jeg bruger min egen håndskrift i forbindelse med titlen, men jeg gjorde det denne gang. Det skal man lige vænne sig til 😉

Tak fordi du læste med, og tak til alle, der valgte at stemme på mit layout, så det indbragte mig en første plads i konkurrencen. 1000 tak.

KarinaHadsten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.