TEMA – Inspiration er allevegne: Motorcykler

Af en eller anden grund taler alle mænd på mit arbejde om motorcykler denne sommer. Det er vist den nye trend at komme ud og få vind i håret. Og pludselig synes jeg der kører flere motorcykler rundt end der plejer om sommeren. Det er sikkert bare mig der ser syner, men jeg blev I alt fald vældig inspireret til at lave et kort med motor cykler.

Jeg har brugt et gammet ark med planker, motorcykel og tandhjul die fra Marianne Design, pigtråd die fra Cherry Lynn og tekst die fra Dixi craft.

Et nærbillede af de fine mønstre i  motorcyklen.

Og mens jeg sad og lavede kortet blev jeg yderligere inspireret til disse 2 herrekort. Dem kan  man jo ikke få nok af.

Det første med en bil die.

Det næste med et bil stempel. Kortet er 15 x 15 cm.

Tak fordi du kiggede med.

Else

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.