TEMA – Inspiration er allevegne: Jeg gik forbi et vindue…

En dag, hvor jeg var i god tid til scrapaften i Odder, gik jeg en lille tur.
Undervejs kom jeg forbi et af disse her gammeldags vinduer, som er opdelt i det der kaldes “Dannebrog-vindue”, fordi det minder om vores flag.

Det inspirerede mig til at lave disse kort, og det gav mig samtidig idéen til at udfordre resten af team’et til at finde inspiration i de ting, der omgiver os  –  og så lave et projekt, f.eks. et kort ud fra det.

Jeg har brugt mønsterpapir fra svenske RePrint og jeg har sat stykkerne på en “matte”, altså et stykke ensfarvet karton, som lige er ca. en halv cm større på hvert led.

Stemplet er et af mine egne, og den eneste pynt derudover, er et par små dråber Nuvo Crystal Drops i farven Gloss White.

Jeg tror det har givet lidt hovedbrud, men glæd dig til i den næste uges tid at følge med i, hvor de andre har fundet deres inspiration. Og måske kan du selv komme på en god idé, ved at kigge på de ting, der omgiver dig i dagligdagen?

 

[bloginn id=”0.1524908898550″]

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.