Tema: Student – Altid noget med ugler

Når jeg tænker på studenterkort er et altid noget med ugler 🙂 De plejer altid at se kloge ud og være udstyret med en studenterhue, men denne gang har jeg lavet et kort med en ugle, som ser lidt skør ud med rulle-øjne 😉

Papiret er fra den lækre denim-serie fra Maja.

Teksten med Student med skygge er en die fra Nellie Snellen. Jeg har poppet den ekstra op med 3D puder.

Som lidt ekstra pynt har jeg lavet en lille rulle af noget papir fra samme serie, som er sværtet og rullet sammen til en lille doumentrulle, som skal illustrere eksamensbevis.

Her er den skøre ugle med de fjollede øjne. Selve uglen er en virkelig gammel die jeg havde, men der findes masser af søde ugler på markedet. Rulleøjnene kan du finde her. Jeg har brugt pakken med de små størrelser. Jeg ville egentlig godt have haft dem lidt større, men synes bare den blev lidt ekstra crazy med de små.

Tak fordi du kiggede med.

-KarinaHadsten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.