TEMA – Student: Studenter banner

Min ældste søn bliver student sidst i Juni og det betyder jo besøg af en ladfuld glade, festlige og sikkert lidt fulde studenter. Eksamenerne er i fuld gang og det er forberedelserne også. En af de ting jeg har lavet er dette Banner. Det er tanken det skal hænge ved ta’ selv bordet.

Jeg har valgt at holde det meget simpelt, dvs ikke ret meget pynt eller farver. Kun de farver der er i studenterhuen.

Teksten er lavet med en gammel Quickutz alfabet -mest fordi det var de største bogstaver jeg havde. Banner og cirklen er die-namics dies. Bannere og cirklen er alle sat på med skumpuder. Bogstaverne er limet på.

Mellem hvert ord har jeg lavet et banner med den lille dixi craft studenterhue.

Banneret er limet på sort bånd med limpistol.

Tak fordi I kiggede med

Else

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.