Dahlia Turnabout stempel fra Concord & 9th

Kender I det med at man får købt nogle lækre nye stempler og dies, men bare ikke får taget dem i brug? Jeg har endelig fået gang i mit Dahlia Turnabout stempel fra Concord & 9th og det er en drøm at arbejde med. Hvorfor var jeg så længe om at bruge det, når jeg nu kan skabe det ene fantastiske kort efter det andet. Det er en fryd at finde på nye farvekombinationer til stemplet og se det endelige resultat.

Turnabout stemplerne er rettet mod kvadratiske kort, hvilket kan give lidt udfordringer på standard A6 kort. Jeg laver aldrig kvadratiske kort, men det skræmte mig ikke det mindste fra at købe sådan et turnabout stempel. Med lidt manuelt forarbejde kan man snildt løse den udfordring.

Jeg tegnede med let hånd et par guide blyantstreger på min kortfront – lige der, hvor jeg ønskede at centrum af min blomst skulle være. Min kortfront er diecuttet med mit ynglings sæt Cool Cuts Double Stitched Rectangles fra Create A Smile. Disse passer nemlig perfekt til A6 kort.

Hvis man ønsker at stemple med Turnabout stemplet, så er det en stor fordel at have et stamping tool. Jeg har standard MISTI’en og den gør dette til en leg. For nyligt har jeg også købt Mini MISTI’en og jeg er bare en super glad scrapper.

Først placerer jeg min kortfront i MISTI’en og kan derefter placere mit stempel. Ved at følge blyantstregerne kan jeg placere mit stempel præcist hvor det skal være. Man er dog først nødt til at forberede sit stempel ved at tegne et kryds på dette. Alt dette bliver man forklaret og hjulpet med, når man køber sit Turnabout stempel

Når man arbejder med Turnabout stempler, drejer man sit kartonstykke mod uret for hvert aftryk. Dette er ganske simpelt, hvis man arbejder med et kvadratisk kort. Da mit kort er A6 vil mit kryds flytte position, hver gang jeg drejer mod uret. Derfor er jeg nødt til at placere mit stempel på ny ovenpå guide krydset for hvert drej. Ja, det er lidt mere arbejde, men det er simpelthen det hele værd! Når man først har fået tag på teknikken, så kører det bare derudad.

På mit kort har jeg brugt 4 forskellige nuancer af Hero Arts Shadow Inks: Pale Tomato, Fresh Peach, Dark Quartz og Raspberry Jam.

Til teksten har jeg brugt et af Gitte’s egne stempelsæt. Dette er fra sættet “Brush Script – De svære kort”.

Dette kort skal en af mine bogholdere have, da hun har sidste dag hos os snart. Det er lidt trist at sige farvel og på gensyn til hende, men hun glæder sig til en tilværelse som efterlønner og til at hygge med sin mand. Jeg måtte derfor finde på en lidt bedre løsning til gavekortet, som oprindeligt var i en standard hvid kuvert.

Jeg gik derfor i gemmerne af designpapir og fandt mit Envelope Punch Board frem. Vupti, og så var der en super fin kuvert!

Kreative hilsner,

Pia aka Pia’s Creative World

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.