Shimmer powders og varm embossing – Jeg elsker det

Jeg har forelsket mig pladask i shimmer powders. Så de her Nuvo shimmer powders et sted og ville lige se hvad det var for noget. Og så faldt jeg over bla. de her to videoer, som viser shimmer powders brugt sammen med hvid embossing og jeg var solgt.

Video 1

Video 2

Jeg måtte eje nogle shimmer powders. Så jeg købte i første omgang 4 farver. Efter at have prøvet teknikken selv måtte jeg eje nogle flere farver og fandt så ud af at der var flere mærker. Find shimmer powders her:

Nuvo shimmer powders

Cosmic shimmer pixie powders

Jeg har prøvet at lege med shimmer powders bare ved at drysse det ud på papir og spraye med vand. Men det er lidt svært at få noget specielt ud af det synes jeg. Men kombinationen med det varm embossede motiv er fantastisk – det giver en eller anden grad af kontrol selvom farverne stadig flyder ud over motivet, men jeg ESKER det. Jeg har prøvet med 2 forskellige stempler fra Woodware med blomster-motiver. Jeg bruger grønne nuancer på blade og stilke, gul på blomstercenter og ellers en masse farver på selve blomsten.

Her er det første eks jeg lavede med embossing-teknikken. Efterfølgende har jeg lavet en masse step-by-step-billeder, for at vise fremgangsmåden.

Først har jeg stemplet motivet med en embossing sværte og embosset det med hvid embossing pulver.

Så fandt jeg min shimmer powders frem. Her er flasker fra begge mærker.

Jeg dryssede lidt på motivet. Som sagt kan jeg godt li at give bladene og stilkene grøn farve.

Så er det tid til at pjaske med vand og lade magien begynde. Jeg bruger en minimister med vand. Se hvor lækkert det flyder ud. Papiret er i øvrigt akvarelpapir, så det kan holde til al det vand.

Mere vand og farverne flyder mere ud og sammen. Jeg synes kunsten er at stoppe i tide – i mange af videoerne på youtube synes jeg de sprøjter FOR meget vand på.

Her er et andet eks, hvor jeg har brugt nogle lilla farver i stedet for de pink. Igen grøn på blade og stilke 🙂

Og vand på, så farverne flyder.

Mere vand 🙂

Det blev til i alt 4 stk med det stempel i 2 forskellige farvekombinationer.

Jeg har også et andet stempel, hvor det er oplagt med gult i midten af blomsten. Det stempel måtte jeg også lige prøve.

Prøvede med lidt forskellige farvekombinatoiner.

Så nu har jeg 8 lækre blomstermotiver liggende til tørre.

Imens de tørrer lavede jeg lige et færdigt kort af mit første forsøg med shimmer powders. Bare så jeg kunne se og vise et færdigt produkt.

Glæder mig til at lave færdige kort med de 8 blomster, som ligger og tørrer 🙂

Tak fordi du kiggede med – håber at du fik lyst til at springe med på legen med shimmer powders.

– KarinaHadsten

 

[bloginn id=”0.1532514330366″]

8 thoughts on “Shimmer powders og varm embossing – Jeg elsker det

  1. Super flotte ting du har fået lavet.
    Jeg synes selv det er sjovt at prøve med ting som man ikke 100 % kan styre helt…ofte kommer der noget helt fantastisk lækkert ud af det, selv om det måske ikke lige bliver som jeg troede i første omgang 😀

    1. Tak 🙂
      Ja jeg synes det er fantastisk når resultatet er lidt tilfældigt, men alligevel lidt kontrolleret her pga. embossingen.

  2. Hold nu op, hvor er de flotte! Tror straks jeg må hen og lege med mine Nuvo shimmer powders. Jeg lavede nogle flotte baggrunde med dem den anden dag, men denne måde at bruge dem på havde jeg ikke tænkt på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.