Tema: Man må aldrig gå ned på værktøj – Must have Bigshot

Gennem tiden har jeg fået samlet en masse værktøj til min hobby med kort og scrapbooking. Og tænk sig at der var en gang, hvor jeg overvejede om jeg skull anskaffe mig en Bigshot. Eller dvs. i første omgang købte jeg faktisk en Cuttlebug. Men senere en Bigshot. I dag kan jeg nærmest ikke forestille mig hvordan jeg skulle lave et kort eller et LO uden at bruge min Bigshot.

Jeg tænkte, at jeg i dette indlæg ville prøve at bruge Bigshot på en lidt anderledes måde end jeg er vant til. Jeg vil skære med en baggrundsdie, men vil bruge at forskyde skærepladerne, så der kun skæres en bort med baggrundsdien. Den nederste skæreplade lægges der, hvor den ene grænse af udskæringen skal være. Den øverste plade forskydes tilsvarende for at danne den anden grænse af udskæringen.

Jeg har forsøgt at tage et billede af forskydningen af pladerne her.

Her kan man se hvordan udskæringen kun dækker noget af kortet.

Jeg satte et stykke hvidt karton med lidt farve af distress oxides inde under udskæringen. Og så er der pyntet med en tekst og en sommerfugl af det samme distress oxide papir.

 

Tak fordi du læste med.

-KarinaHadsten

2 thoughts on “Tema: Man må aldrig gå ned på værktøj – Must have Bigshot

  1. Rigtig flot, og det er nemlig en god måde, til at få tingene på en anden måde 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.