TEMA – Man må aldrig gå ned på værktøj: Ranger blending tools

Det er efterhånden ikke nogen hemmelighed at jeg er vild med Distress Oxide. Og når man skal lege med distress oxide er man jo også nødt til at holde styr på skumpuderne dertil. Jeg har derfor lavet denne bog til formålet.

Forside og bagside er lavet af meget kraftigt karton som jeg har farvet med distress oxide I forskellige farver. Jeg har også brugt forskellige masker sammen med oxide. Til sidst har jeg stemplet tilfældigt med Kaiser Craft stempler og sat tekst på lavet med Tim Holtz  Sizzlits Strip alphabet die – Vintage Marked.

Indeni har jeg brugt almindelig kraft karton og et ark klar overhead  transparent foran hver side. På den måde smitter farverne ikke af på forrige side. Og bliver den for beskidt kan jeg rengøre den. Jeg har samlet bogen med ringe

Jeg har købt runde selvklæbende flexbånd hos Panduro som skumpuderne er sat på. Desuden har jeg printet Labels fra Rangers hjemmeside og limet dem på hvor skumpuden passer.

Der findes mange forskellige måder at opbevare skumpuderne men dette fungerer bedst for mig.

Håber I kunne lide ideen.

Else

3 thoughts on “TEMA – Man må aldrig gå ned på værktøj: Ranger blending tools

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.