Tema: “Man må aldrig gå ned på værktøj” – To af mine favoritter

Værktøjer har jeg masser af.

I dette indlæg bruger jeg to af dem, som jeg bruger allermest – nemlig min Bigshot og min varmepistol. Det er måske ikke så specielt, for jeg bruger min Bigshot konstant, så jeg har prøvet at vælge en die, som jeg ikke bruger så tit og tilmed bruge den på en anderledes måde end normalt. Inspirationen til brugen af baggrundsdien er fundet i en Jennifer McGuire video på Youtube. Videoen viser forskellige måder at bruge baggrundsdies på. Tag et kig på videoen – der er flere lækre ideer.

Her har jeg kørt baggrundsdien igennem bigshot’en. Alle dimserne bliver siddende i (i dette tilfælde er det heldigt, for jeg skal nemlig bruge dimserne).

Men først lige et lille sidespring, for jeg skal lige have en baggrund til kortet. Hertil har jeg brugt Distress Oxides, som jeg trykker ud på et craft sheet og sprayer vand på og så bare dyppe kartonet ned i farven. Og her er det så jeg bruger favoritværktøj nr 2 – varmepistolen. Tørrer farven og dypper igen, så der bliver lavet flere lag af farve.

Nå tilbage til baggrundsdien – Nu sætter jeg 3D-puder på bagsiden af udskæringen.

Herefter vender jeg hele dien med udskæring over på den baggrund jeg har lavet med distress oxides.

Fjerner dien og efterlader både udskæringen og dimserne 🙂

Og nu fjerner jeg så selve udskæringen og efterlader dimserne, som er dem jeg gerne vil bruge her.

Det er ikke noget problem hvis enkelte af dimserne falder af. Man kan bare bruge udskæringen som skabelon/guideline.

Herunder er udskæringen lagt på igen, så den viser, hvor de manglende dimser skal være.

Kortet består nu af en farvet baggrund med de små dimser fra baggrundsdien sat på med 3D-puder.

Herunder har jeg afsluttet kortet ved blot at sætte et lille tag på med en tekst.

Tak fordi du læste med.

-KarinaHadsten

 

[bloginn id=”0.1530781444429″]

4 thoughts on “Tema: “Man må aldrig gå ned på værktøj” – To af mine favoritter

 1. Tak Karina for undervisning. Den teknik vil jeg prøve, også med andre dies. Meget flot kort. ??

 2. Hej Karina.
  Hvor var den smarte baggrunds die fra?
  Super smart og flot kort.

  Gitte

  1. Hej Gitte

   Tak 🙂
   Lige under opslaget kan du se et link til den die der er brugt – den er fra Spellbinders.

   Karina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.