Tema: Man må ikke gå ned på værktøj – Varmepistolen

Varmepistolen ville jeg virkelig nødigt undvære og alligevel bruger jeg den alt for sjældent, så jeg har søgt lidt inspiration på Youtube og har bla. fået en masse ideer fra Jennifer McGuire. I flere tilfælde har jeg set hende lave varm embossing i flere lag. Det vil jeg vise lidt af her. Jeg har et kort med 2 udskæringer – en sommerfugl og en tekst. Jeg varm embosser dem med sølv embossingpulver vha. en Embossing ink.

Når jeg har smeltet første lag embossing pulver med varmepistolen får udskæringerne en tur mere med embossing ink og pulver. Her har jeg givet ialt 4 lag embossing.

Her har jeg lagt den varm embossede udskæring ind igen. Først et forsøg, hvor sommerfuglen er lagt fladt.

Her er hele kortet, men denne gang med sommerfuglens vinger foldet op.

Her ses sommerfuglevingerne lidt tydeligere.

Og et nærbillede af sommerfuglen. Her kan man rigtig se hvor tyk og lækker sommerfuglen bliver af flere lag embossing.

Tak fordi du kiggede med.

-KarinaHadsten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.