Et simpelt fuglekort

Jeg måtte lige prøve det med at skære delvist med en die i dag. Så jeg fandt min bannerdie frem og lavede et kort i den facon.

Efter at have folder kortbasen på midten på den korte led foldede jeg det ud igen og lagde dien på så øverste kant lå over midten. Dien blev sat fast med lidt masking tape og så lagde jeg jeg det hele på platformen til min bigshot. Øverste lag blev placeret så det kun gik op til øverste kant af dien men ikke dækkede. Efter kortet var kørt igennem lavede jeg samme tur på den anden halvdel.

Nu havde jeg så et fint bannerkort med huller for oven, klar til montering.

Baggrund på kortet blev lavet med lillebroderen til den store banner die, og så lige et par rækker fugle. Oprindeligt havde jeg bare sat de to rækker fladt på kortet men det blev for kedeligt, så jeg kørte dem igennem en gang mere bare med mørkegrå karton, klippede fuglene ud og monterede dem på den lyse række af fugle. Nogen blev limet på fladt og nogen ik lige en pude under. Afsluttet med twine og en lille tekst og vupti er styk kort.

Tak fordi du kiggede forbi 🙂

Gitte O – aka Godtesen

 

[bloginn id=”0.1534407788536″]

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.