Farvelægning af Pansies med Clean Color Real Brush

For nogen tid siden købte jeg et lækkert blomsterbaggrundsstempel fra Impression Obsession kaldet “Layered Pansies”. For nyligt kastede jeg mig ud at farvelægge dette med de skønne ZIG Clean Color Real Brush tusser. Målet var at skabe et look-a-like akvarel look med lidt ekstra detaljer. Og resultatet blev totalt flot.

Der er en lille for-historie til dette projekt. Jeg havde før sommerferien sidste år stemplet dette Layered Pansies baggrundsstempel, så jeg kunne tage nogle motiver med i sommerhuset og farvelægge. Det blev der dog ikke rigtig tid til og derfor lå det klar til brug.

Jeg havde stemplet på noget gammelt akvarelpapir, som jeg havde overtaget fra min mor af. Ikke det tykkeste og absolut heller ikke det mest optimale til dette projekt. Jeg måtte derfor være meget obs på ikke at have for meget vand på min pensel under farvelægningen. Ellers flød det ud til alle sider.

Til at farvelægge mit baggrunds stempel har jeg brugt ZIG farverne:

  • Light Grey
  • May Green
  • Light Pink
  • Light Carmine
  • Geranium Red

Til pensel har jeg brugt Kuretake’s Waterbrush – Yellow / gul.

Jeg indrømmer ærligt, at det tog mig nogle dage at få farvelagt Pansies motivet. Jeg fik det færdigt henover 4 dage, hvor jeg kunne hygge lidt med det efter fyraften, mens jeg nød eftermiddagssolen på terrassen. Jeg er ikke typen som normalt kaster mig ud i så tidskrævende et projekt, men resultatet finder jeg yderst tilfredsstillende. Det er dejligt at man kan tage den tid man behøver for at blive færdigt.

Jeg var ikke helt sikker på, at der skulle en tekst på kortet. Årsagen var, at jeg ikke ønskede at skærme den flotte baggrund. Løsningen med at stemple teksten på tynd vellum, giver stadig baggrundsmotivet lov til at komme til sin ret.

Teksten er af Gittes Eget Design. Her har jeg brugt stempelsættet “In English, Please” og heat embossed det med super fine hvid embossing pulver. Når jeg bruger embossing pulver til tekster, bruger jeg så vidt muligt altid den super fine version.

Kreative hilsner

Pia aka Pia’s Creative World

2 thoughts on “Farvelægning af Pansies med Clean Color Real Brush

  1. Hold op hvor er det flot. Og jeg kan nemt forestille mig, at det har taget lang tid, men du har også fået et super godt resultat ud af dine anstrengelser 😀

    1. 1000 tak Jette 🙂 Det er altid skønt, når ens arbejde bliver belønnet med et super resultat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.