TEMA – Foldekort: Kortet, som gav mig idéen til temaet

Det er blevet tid til et nyt tema på bloggen, og denne gang handler det om foldede kort i alle mulige varianter.

Jeg fik idéen til temaet for et par måneder siden, fordi jeg er tilmeldt nyhedsbrevet hos Splitcoaststampers, og de sender hver uge en mail med et lille projekt og link til en tutorial.
For et par måneder siden var emnet så “Impossible Card”  – et ret enkelt kort, hvor man lige kigger en ekstra gang, fordi det ser ud som om det midterste kartonstykke vokser ud af ingenting. Og det tænkte jeg skulle prøves, samtidig med at jeg gav bolden videre til resten af design team’et for at se hvad de kunne op med af inspiration til foldede kort.

Nettet – og ikke mindst Pinterest og YouTube bugner af gode idéer til foldede kort, så det er bare at plukke derfra. Så da jeg først kom i gang med at folde kort, var det svært at stoppe igen (så lur mig om ikke der vil komme endnu flere foldede kort på bloggen i løbet af den kommende tid  –  også efter temaet er afsluttet.

Mit eget kort er ganske enkelt.
Jeg har brugt kvistkarton til basen, og så har jeg brugt mønsterpapir i mørkebrune farver fra blokken “All that Glistens” fra First Edition. Det er indtil videre mit yndlingsjulepapir i år.
Stemplet er mit eget design.

[bloginn id=”0.1534226199829″]

Splitcoaststampers har i deres eksempler på Impossible Card brugt hhv. en die og et stempel fra Impression Obsession og de er blandt nogle af de produkter jeg har taget hjem for nylig.
Så hvis du har mod på det, så har du mulighed for at lave de kort som de viser, med hhv. den udskårne giraf og den stemplede kort.


(foto lånt fra Splitcoaststampers)


(foto lånt fra Splitcoaststampers)

[bloginn id=”0.1534226273292″]

 

 

 

 

2 thoughts on “TEMA – Foldekort: Kortet, som gav mig idéen til temaet

  1. Hold op det ser lækkert ud…fed måde kortet er lavet på. Den tut vil jeg forsøge at finde 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.