Brug hvad du har

Nogle gange kan det være sjovt at udfordre sig selv lidt i at bruge nogle ting, som man får stillet til rådighed.

Til årets Scrap i Billund fik vi en rigtig lækker goodie-bag (eller nærmere goodie-æske, for sagerne var samlet i en pizza-box), og her var der både papir, karton, klippeark, blomster, træpynt en die og et stempel.

Så jeg satte mig for at få brugt så meget som muligt af tingene fra æsken, og kun tilføje nogle småting selv. Samme udgangspunkt kan man bruge for at få ryddet ud i sine rester, ved at man f.eks. samler en lille bunke papir, karton, motiver, pynt osv. og sætter sig som mål at få brugt det op ved kun at tilføre et minimum af andre ting.

Jeg fik en lang række enkle kort ud af udfordringen. I alt 35 stk.

Motiverne med lokomotiver og biler har jeg sat på en sort baggrund, som er skåret ½ cm mindre end den hvide kortbase på hver led.
Teksten er stemplet på et hvidt flag-banner.
Derudover har jeg sat tre små guldfarvede halvperler på hver.

De stribede kort er lavet med udgangspunkt i en skitse fra den amerikanske OWH-side.
Jeg har før skrevet om den i dette blogindlæg:
https://scrapworld.dk/2018/05/naar-man-finder-en-kortskitse-og-gaar-helt-amok/

Alt mønsterpapiret og den cremefarvede karton var fra goodie-bag’en og jeg har bare skåret hhv. blomster og hjerter i en matchende farve til pynt.

De enkle kort er lavet med inspiration fra Lone Ørnstrup, som viste dem på sin egen blog for nylig.
Det er kort og godt et stykke mønsterpapir skåret 1 cm mindre end kortbasen på hver led, og så har jeg afrundet hjørnerne med en corner punch.
Teksten er stemplet på et hvidt flag-banner sat på med skumpuder.

I goodie-baggen var der et ark med ni bil-motiver
Dem satte jeg på en baggrund af hhv. sort-hvidt mønsterpapir og cremefarvet karton.
Små træstjerner kom der også på. Det hele var med i goodie-baggen.

Det eneste jeg selv har tilføjet, er den stemplede tekst på de små flag-bannere  –  og så selvfølgelig den hvide kortbase.

Bilmotiverne kan du find her:
https://hobbyboden.dk/shop/reprint-klippeark-a4-36359p.html

 

2 thoughts on “Brug hvad du har

  1. Hvor er det fantastisk – bliver så inspireret af din stil og har selv din OSW-skitse i tankerne til næste gang, jeg får tid til at scrappe. At du så er blevet inspireret af mit kort, er jo bare sjovt og dejligt – at vi inspirerer hinanden.
    Den største inspiration fra dette indlæg er din flotte måde at bruge de toppers på, som jeg selv har fået alt for mange af (netop indkøbt til “simple” kort, men jeg mangler en god skitse. Den har du givet mig her, så mange TAK for det.
    Tekststemplet med smil – er det et nyt fra din hånd? 🙂 DET vil jeg have fingre i <3
    Derudover er jeg vild med det sorte karton, du har bag de sidste kort. Kan du huske mærket/hvor de er fra?
    Rigtig god weekend. Dette indlæg gør, at jeg endnu mere håber på tid ved scrap-bordet her i weekenden, for ideerne vælter jo frem 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.