Når hobbyer mødes – kjole med strygefoliepynt

Jeg er de seneste år kommet lidt igang med at sy igen, og har en vis forkærlighed for jerseykjoler. Jeg fik for nyligt syet en der bare var lidt for sort! Kun ærmer og bærestykke var blomstret, så der måtte pynt til.

Heldigvis havde jeg fået noget lækkert turkis strygefolie med glimmer hos Gitte, så det var oplagt at hive min Cameo frem og skære et sødt motiv. Selve motivet fandt jeg i Silhouette shoppen, så det var bare at ændre til en passende størrelse og skære det ud.

Da blomsterne er ret fine så bliver glimmeret ikke så voldsomt, jeg synes det livede vældigt op på kjolen 🙂

Jeg skal klart blive bedre til at huske at bruge min Cameo til den hobby også, det kan lige give det sidste pift 🙂

Du kan finde hele udvalget af strygefolie (Heat Transfer) ved at klikke HER

Tak fordi du kiggede med.

Gitte – aka Godtesen

 

[bloginn id=”Cameo 3″]

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.