Inspiration til Stjernetegn fra Visible Image

Jeg er helt pjattet med mange af stemplerne fra Visible Image og stjernetegnene er ingen undtagelse. I dag vil jeg gerne vise dig to forskellige måder at bruge stjernetegnene på, så kortene får hvert sit helt forskellige udtryk.

Jeg har brugt Krebsen og Løven, men enhver andet af stjernetegnene kan bruges.

Det ligger lige til højrebenet at lave en galaxy baggrund til stjernetegnene. Jeg har embosset både motiv og tekst med guld, da jeg syntes, det giver en flot kontrast til den lidt mørke baggrund.

For at selve stjernetegnet skulle træde lidt mere frem, har jeg påført rent vand indenfor stregerne med min pensel, ladet det ligge lidt og derefter duppet det op igen med lidt køkkenrulle. Jeg har brugt distress ink til baggrunden, og da den reagerer med vandet, træder Løven nu tydeligere frem i en lysere/hvidere nuance end før.

Krebsen her er embosset med hvidt embossingpulver på akvarelpapir, og derefter har jeg “malet” med rent vand indenfor stregerne. Det er vigtigt, at hele motivet bliver godt vådt. Jeg har så drysset Nuvo Shimmer Powder i farverne gul og rød ned på det våde papir og ladet farverne blande sig selv. Det var faktisk kun nødvendigt at hjælpe farven lidt på vej til de yderste dele af motivet. Hvis de hvide linjer “forsvinder” lidt under farven, kan de forsigtigt duppes tørre med snippen af en køkkenrulle. Når hele motivet har fået farve, skal motivet blot tørre, før man arbejder videre med sit kort.

Denne teknik kunne sagtens have være lavet med akvarelfarver i stedet, men Nuvo Shimmer Powder giver et skønt glimmer skær over det hele. Håber, det kan anes på billedet. Denne gang er teksten stemplet med guld, så det matcher skæret af glimmer på Krebsen.

Jeg håber, det har givet dig lidt inspiration til brug af stjernetegnene fra Visible Image.

Tak fordi du kiggede med.

Mange hilsner fra Tina.

 

Materialer, jeg bla har brugt:

Stjernetegn Løven og Krebsen fra Visible Image’s Zodiac serie

Gitte´s eget design: In English, Please

Nuvo Shimmer Powder i farverne “Solar Flare” og ” Catherine Wheel”

Distress Oxide Ink “Peacock Feathers”

Distress Ink “Chipped Sapphire”, “Picked Raspberry” og “Black Soot”

Kortbasen måler 4 1/4″ x 5 1/2″

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.