Disney Juleshow inspireret Julekort

Der er sikkert mange af os, som er vokset op med at se Disney’s Juleshow juleaftensdag. Og snildt kan huske Jesper Fårekyllings julehilsen i showet. Netop denne hilsen er omdrejningspunktet for mit julekort – særligt da et af Gitte’s stempelsæt med juletekster passer perfekt til.

Minder om Disney’s Juleshow er også årsagen til, at jeg i sin tid købte Avery Elle’s stempelsæt “Kitsch Christmas”. Dette sæt indeholder nemlig et par stempler, som ligner Bambi.

Jeg har lavet et Clean & Simple kort, da jeg ønskede at Bambi skulle have hele æren.

Jeg har først stemplet Bambi og derefter dækket motivet til med Masking Sheet papir. Dette gør det muligt for mig at lave lidt ink blending på baggrunden bagved Bambi. Det giver lige lidt detalje og får Bambi til at træde mere frem.

Teksterne fra Gitte’s Eget Design passer perfekt til dette kort. Stempelsættet hedder “Hjertelig Julehilsen”.

Bambi motivet har jeg farvelagt med farveblyanter, men kunne ligesåvel være farvelagt med Promarkers, ZIG Clean Color eller et andet medium. Her er der frit valg på alle hylder alt efter ens egne præferencer.

Kreative Jule-inspirerede hilsener,

Pia / Pia’s Creative World

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.