Dig og Mig i Kraft karton

En lille sød hilsen kan gøre underværker. Husk at nogle søde ord kan være med til at vende en hel dag fra negativ til positiv for en person. Nu er dette kort dog mest møntet imod en kæreste eller partner.

Dette kort har jeg forsøgt at gøre en lille smule mere råt – herunder brugen af Kraft karton.

Kortet er lavet med nogle at de nyere produkter fra Catherine Pooler. Doily’en som er diecuttet i hvidt karton er denne HER. Se lige hvor lækker den die er!

Og den store flotte & er fra et diesæt med 3 dies og dem kan du finde HER. Her har jeg valgt at lave en vellum “skygge” til mit &-tegn. Den er ikke meget synlig på billedet, men den giver lige den ekstra lille umpf effekt.

Til at skrive Dig og Mig har jeg brugt DETTE fantastiske alfabet stempelsæt fra Lawn Fawn. Jeg kan ikke anbefale Lawn Fawn’s ABC alfabeter højt nok. De er utroligt nemme at arbejde med da alle bogstaver er lavet i rektangulære clear stamp stykker. Dette gør det nemt at bygge ordene op med ens afstand og på lige linje.

For at fremhæve Dig og Mig mere har jeg lavet dem som små cirkel knapper. Dette kan gøres ved hjælp af cirkel dies eller cirkel punches.

For at overholde reglen om 3 har jeg tilføjet et lille rødt hjerte. Hermed har jeg 3 røde dele på mit kort.

Kreative hilsner,

Pia aka Pia’s Creative World

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.