Held & Lykke med Eksamen

Min efternøler af en lillesøster er her til sommer begyndt på sit studie og foran ligger nu nogle hårde år med masser af læsestof og en del eksamener. Det har inspireret mig til dette Held & Lykke kort. For det kan gøre en stor forskel med nogle opmuntrende ord på vejen inden en stor eksamen.

Mit kort er ganske simpelt og forholdsvist hurtigt at lave. Det kræver blot et Turnabout stempel og et Stamping Tool. Selv har jeg brugt MISTI’en til dette kort.

Til mit kort har jeg brugt 2 farver sværter – grå og tyrkis – som er nogle af mine favorit farver til CAS kort.

Jeg har brugt Turnabout stempler “Bitty Burst” fra Concord & 9th til dette kort. Jeg valgte dette stempel pga at det minder om masser af confetti og der er den frie plads i midten til en tekst.

Teksten er lavet ved at kombinere to forskellige stempelsæt fra Gitte’s eget design helt nye release. Det er sættet “Job” og sættet “Tillykke Vol.2”. Jeg har stemplet med VersaFine Onyx Black, som er rigtig god til at få skarpe aftryk af tekster.

Min kortfront har jeg diecuttet med mit yndlings die sæt, som passer perfekt til standard EU kort og med lækre stitched kanter. Det er fra Create A Smile Double Stitched Rectangles og er i rigtig god kvalitet.

Jeg har pyntet med nogle sølv halvperler.

Kreative hilsner

Pia aka Pia’s Creative World

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.