TEMA – Jul vs ikke-Jul: Når man lige skal lave et julekort men mangler julepapir

En gang i mellem kan man jo komme i den helt uhørte situation at man skal lave et julekort men ikke har noget julepapir (altså helt teoretisk…. :-)). Så må man jo prøve at finde på noget kreativt med det papir der nu en gang er på lager. Jeg sad med en gammel 6X6″ stack som jeg aldrig rigtig har kunnet få brugt fordi nogen af papirerne var kedelig beige og nogen var MEGET skinnende, og tænkte – det er dem der skal blive til julekort for mig i år.

Det første kort er helt enkelt; et hvidt kort, en mørkegrøn matte i bunden og en lidt mindre baggrund i det skinnende papir med de grønne blade. Dertil en doily lavet med die fra Creative Impressions og inderst en hvid cirkel med tekst fra Gittes stempelsæt med juletekster. Og vupti – julekort nr 1.

Ved kort nr to brugte jeg det meget skinnende med de grønne blade som matte på et hvidt kort så det bare lige titter ud. Øverst som baggrund et skinnende med meget svagt lysegrønne blade. Og så har jeg monteret et stort snefnug øverst og en rektangel med tekst nederst. Afsluttet med halvperler i lysegrøn.

Så har vi det kedelige beige. Nej det er ikke så kedeligt men det er meget neutralt. Her har jeg så toppet med en beige bort med hulmønster og toppet med det samme snefnug som ovenfor, bare i hvidt, og til sidst en banner med tekst.

Det sidste kort lavede jeg for at minimere det meget skinnende baggrundspapir 🙂 her har jeg brugt en bue die til at lave de to kanter i grøn karton, og toppet med teksten i to lag lavet med die samt tre små juletræer i samme karton som baggrunden.

Håber det kan være en inspiration til at lave julekort selvom du ikke har julepapiret på lager 🙂

Tak fordi du kiggede med – Gitte O aka Godtesen

One thought on “TEMA – Jul vs ikke-Jul: Når man lige skal lave et julekort men mangler julepapir

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.