Sådan ser mine egne julekort ud i år

I løbet af året, og især her i løbet af efteråret, afprøver jeg forskellige idéer og materialer til julekort.
Men jeg skal jo også bruge en lille stak selv, som sendes til familie og venner.

I år bliver det i de fleste tilfælde dette her, der kommer afsted.

Mønsterpapiret er en gammel rest fra nogle Riddersholm Design tags, som lå i gemmerne.

Jeg har sat det på en sort matte og bundet et stykke rødt/hvidt bånd om, af den klassiske slags, som kaldes “baker’s twine”, altså noget i retning af “bagerens snor”. Det leder tankerne hen i retning af nykogte klejner lagt i en æske indpakket i brunt papir og med det fine bånd om pakken, så den er lettere at bære hjem.

Teksten i nederste venstre hjørne er stemplet med et af mine egne tekststempler.
Jeg har stemplet direkte på et nogenlunde roligt hjørne af mønsterpapiret.

Tag’en er skåret i én omgang med en af de helt nye dies fra Artemio.


Man kunne sagtens selv lave noget tilsvarende, ved at lægge en figur inden i en tag-die. Men her behøver man ikke at sidde og fedte rundt med at måle ud og placere rigtigt, da rådyrhovedet allerede er en del af die’en. Det er lige noget der passer til mit temperament.

 

 

 

 

2 thoughts on “Sådan ser mine egne julekort ud i år

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.