Snowflakes Turnabout stempel + VIDEO

Undskyld, at jeg gentager mig selv, men jeg er altså helt vild med Concord & 9th’s turnabout stempler. Jeg har været solgt, siden jeg købte mit første turnabout. I dag deler jeg hele 2 video’er med jer. En, som forklarer brugen af Turnabout stempler og en, hvor jeg laver dette kort.

Concord & 9th’s seneste release (jule-releasen) var propfyldt af lækre turnabout stempler og gud ske lov har Gitte fået nogle af disse lækkerbiskener hjem i webshoppen. Til dette kort har jeg brugt stemplet “Snowflakes Turnabout“. Og jeg ÆLSKER det!

I min første video forklarer jeg, hvordan du tager et Turnabout stempel i brug. Der er nemlig en smule forberedelse til et Turnabout stempel. Herefter forklarer jeg det grundlæggende princip med Turnabout stempling og et godt tip til at gøre det super nemt at arbejde med.

***

***

Når man arbejder med Turnabout stempler er man nødt til at bruge et Stamping Tool. Der er efterhånden mange varianter på markedet, dog er jeg personligt stor fan af MISTI‘en. De store turnabout stempler som dette kræver, at man har standard størrelsen.

Med et Turnabout stempel kan man bruge fra 1 og op til 4 forskellige farver alt efter ønsket look. Princippet er at man stempler i alt 4 gange og for hver omgang drejer man 90 grader.

***

***

Som tekst har jeg brugt det nye “God Jul” die fra danske Simple and Basic. Jeg har brugt noget foil papir, som jeg har limet på et stykke karton med dobbelt klæbende tapesheets. På denne måde har jeg kunnet lave mit eget foil karton.

Kortfronten har jeg limet på basen med 3D effekt ved at bruge et stykke mosgummi. Og til slut har jeg pyntet med lidt bling sten.

Kreative hilsner,

Pia aka Pia’s Creative World.

2 thoughts on “Snowflakes Turnabout stempel + VIDEO

  1. For pokker din kærlighed har smittet mig. Jeg har endnu ikke set din video, men jeg glæder mig til at finde et øjeblik med ro og så fordybe mig, for det kribler i mine fingre, for at komme i gang med at bruge mine egne Turn About stempler, som jeg har købt takket være dig. Jeg er simpelthen blevet SÅ inspireret, at jeg har købt og nu skal sætte mig ind i det 🙂
    DET sne-stempel er godt nok lækkert – det vil jeg helt sikkert overveje at få på ønskesedlen. Sikke nogle fine kort, der kan laves med det.
    Jeg føler, jeg gentager mig selv, men jeg er VILD med din stil – så enkelt men alligevel ligner det jo en million hver gang. Jeg suger til mig i håb om, at jeg en dag selv kan gøre det.

  2. Kære Lone, så skønt at læse din kommentar. Det er meget dejligt at høre at der sættes pris på det man laver. 1000 tak for at gøre min dag ekstra god!
    Du ønskes en super skøn jul herfra, Knus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.