Konfirmation – dåser til pengegaver

De fleste konfirmander ønsker sig jo kun penge. Så da jeg fik fingrene i disse dåser (fra en slik julekalender på arbejdet) syntes jeg det var oplagt at pynte dem til pengegaver.

De er 10 cm høje og sorte da jeg pillede julepapiret af. Jeg har derfor skåret papir i en passende størrelse og inden jeg satte det på lavede jeg mønster i med mixed media dies fra hhv Tim Holtz og Memory Box.

Jeg har derefter sat Tillykke på lavet med dien fra Simple and Basic.

Jeg har derefter pyntet med en figur lavet med dixi craft dies. Jeg har skåret dem i 2 farver og limet den hvide forskudt bagerst. Det giver lidt skygge og fremhæver manden. Jeg har desuden sat lidt halvperler på. Og til låget har jeg taget lidt bånd og lavet en knude, så når man hiver i båndet kommer låget nemt af.

Tak fordi I kiggede med

Else

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.