Sunburst stencil – jeg skulle lige forstå den

Sunburst stencils har der vist været en del af og jeg har aldrig rigtig kunnet se fidusen, men da vi var på Creativation så jeg et kort Gitte havde lavet på et kursus og WOW, så fattede jeg hvad det handlede om. Jeg måtte straks skaffe mig sådan en stencil og valget faldt på en stencil fra Marianne design – Clouds & sunburst.

Jeg har lige lavet to kort, som kan vise lidt af det fantastiske med sunburst-ideen.

De to kort er gode eks på hvordan man lærer noget nyt allerede første gang man laver en ny type kort. Det røde kort var det første kort jeg lavede. Jeg havde en ide om at jeg skulle give sunburst-effekten to forskellige nuancer af den røde, så det endte med at strålerne fik meget farve helt ud til kanten.

Det giver en god effekt, men jeg valgte alligevel en anden fremgangsmåde med det blå kort, hvor jeg i stedet for at bruge flere farver valgte at mætte farven mere inde mod midten og graduerede farven ud mod kanten og faktisk kørte jeg slet ikke farve helt ud til kanten. Den effekt kan jeg virkelig godt li. Og de fantastiske sommerfugle er gode motiver til udgangspunktet for strålerne. Men andre motiver kan helt sikkert også bruges. Det kort, som jeg så Gitte havde lavet var lavet med en bil og det så seriøst ud som om den kørte ud af kortet.

Fra denne her vinkel kan man rigtig se den eksplosion sunburst-effekten giver på den måde.

Tak fordi du kiggede med – håber du fik  lidt inspiration til sunburst 🙂

Karina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.