TEMA – Stretch Your Text Stamps: Byg din egen tekst-bord

Dette er på én gang både et spændende og udfordrende tema-emne. Indrømmer at jeg måtte gå i tænkeboks, men har forhåbentligt fundet et godt eksempel på, hvordan du kan få mere ud af dine tekststempler. Og så giver jeg et lille fif til heat embossing på Kraft karton.

Med mit kort ønsker jeg at vise muligheden for at bygge en bord op med et tekststempel – en bord som går fra ende til anden på kortet. Denne bord kan placeres horisontalt, vertikalt eller diagonalt, alt efter hvad man har lyst til.

Jeg har valgt at heat embosse mine tekster på kortet. Når man ønsker at heat embosse er det først og fremmest vigtigt at man får forberedt sit karton til det. Man får nemlig det bedste resultat, hvis man får fjernet den statiske elektricitet fra kortet. Dette gøres ved at bruge f.eks. DETTE powder tool fra EK Success. Jeg har haft mit Powder Tool nu i mere end 5 år og der er stadig masser af powder i.

Jeg har brugt et af Gitte’s egne stempler og du kan finde det HER.

Nu har jeg valgt at arbejde med Kraft karton denne gang og her er det min erfaring, at heat embossing kan drille lidt. Det skyldes at Kraft karton kan være mere “tørstigt” og derfor suge embossing sværten hurtigere ind. Og det betyder, at pulveret ikke vil binde optimalt. Derfor er det min anbefaling at man bruger et Stamping Tool til at stemple med. Hermed kan man gentage sin stempling 2 gange og opnå betydeligt bedre slut resultat. Jeg har selv MISTI‘en, som jeg bruger hver eneste gang.

Et Stamping Tool gør det også dejligt nemt at bygge en bord op, som jeg har på mit kort. Det er netop derfor at min bord er så lige på trods af at jeg har stemplet det samme tekststempel igen og igen efter hinanden.

Kreative Hilsner,

Pia

8 thoughts on “TEMA – Stretch Your Text Stamps: Byg din egen tekst-bord

    1. Ja, håber virkelig at mine erfaringer med heat embossing på Kraft karton og brugen af et Stamping Tool kan bruges. Og 1000 tak for din kommentar 🙂

  1. Flot og lækkert kort. Tak for at vise det og forklare hvordan du har gjort 😀

    1. Tak Jette, kun glad for at I/du kan bruge mit lille indlæg til noget 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.