Tema – Stretch your text stamps: Når baggrunden matcher budskabet.

At bruge sine tekststempler som en del af baggrunden på sit kort, ligger lige for. Det ser super fint ud og understreger budskabet på kortet.

Men da jeg skulle finde et passende tekststempel, kom jeg i tanke om sættet her “Reveal Wheel Sentiments” fra Lawn Fawn. Her er masser af tekster, der egentlig betyder det samme men sagt med forskellige ord. Jeg kom til at tænke på, det kunne være fint at bruge de forskellige ord som baggrund på kortet, som derved fremhæver budskabet på kortet. Bonus er også at få brugt et stempelsæt til noget andet, end det er tiltænkt.

Her er det første kort. Ganske simpelt. Jeg fandt alle de ord, der sagde “Hej” på forskellige sprog og stemplede dem tilfældigt mellem hinanden på kvistkarton med en gråbrun sværte, der lige er en tone mørkere end mit karton. Jeg fandt alle mine mindre stempelklodser frem og satte ordene på hver sin klods. Det var på den måde nemmere at skifte mellem de forskellige ord, i forhold til at bruge min MISTI og tage teksten af og på hver gang. Jeg stemplede på et stykke karton, der var en smule større end mit kort og skar det til, så det passede på kortbasen. Det ser bedre ud, selvom man mister noget af teksten – havde det været et mønsterpapir, ville noget af mønsteret jo også være blevet skåret fra.

Til min hilsen på kortet har jeg brugt stempelsæt fra Altenew: “Super Script” . Teksten er stemplet med min sorte VersaFine “Onyx Black”, og stanset ud med diesættet “Super Script die”, der passer til stemplerne. Teksten på det lille banner stammer også fra Lawn Fawn sættet. Det er stemplet på sort karton med VersaMark og embosset med hvidt embossingpulver fra Stampendous.

Nu jeg havde alle mine stempelklodser fremme, var det nemt lige at lave et kort mere. I øvrigt.. bliver lige nødt til at slå et slag for de nye akrylklodser fra Catherine Pooler. Fik en på det kursus, jeg var med på i januar til Creativation, men har ikke rigtig brugt den før nu. Den har afrundede kanter og ligger altså rigtig godt i hånden. Og så har den streger/felter, så det er nemt at placere sit stempel lige. Nå, det var lige et lille sidespring.. 😉

Jeg har igen stemplet alle teksterne tilfældigt mellem hinanden. Denne gang med ønsket om en fantastisk dag. Teksten på kortet er diecuttet med ordet “Amazing” fra diesættet “Doubly Amazing” fra My Favorite Things. Jeg har stanset ordet ud tre gange i sort karton og limet det hele sammen for at skabe lidt dimension til kortet. Denne gang er teksten på det lille banner stemplet på med sort sværte.

Begge kort er lavet i størrelsen 4 1/4 x 5 1/2 inch, og jeg har linket til de produkter, der er brugt, de steder det har kunne lade sig gøre.

Tak fordi du kiggede med.

Mange hilsner fra Tina Mathisen.

 

One thought on “Tema – Stretch your text stamps: Når baggrunden matcher budskabet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.