Flaskehænger – når man vælger farve efter flasken

Jeg har haft lidt svært ved at komme i gang med at bruge flaskehænger dien fra Simple and Basic, men denne her gang gik alt op i en højere enhed.

Jeg havde købt en Baileys jordbær til en værtindegave, så jeg bestemte mig for at lave flaskehængeren i lyserøde farver også med en grå baggrund. Det kom til at se sådan her ud. Det lyserøde papir fra Maja, som er mit go-to-papir hvis det skal være en sikker vinder. Jeg har skåret lidt gråt ud med en baggrundsdie for at give lidt kontrast på den meget lyse baggrund. På det grå gitter er der pyntet med en stor blomst og lidt små – og så selvfølgelig en tekst med TAK for indbydelsen.

Her er flaskehængeren sat på flasken.

Sådan så det ud – ih hvor var det fint.

Tak fordi du kiggede med.

Karina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.