Gavepose til kaffeelskere

Jeg vil gerne give personlige værtindegaver, så en del af det er at lave gaveposerne selv. Oprindeligt fandt jeg ideen til at folde poserne her, men i stedet for at bruge gavepapir valgte jeg at bruge noget af mit scrappapir. Jeg har en del enkeltstykkker som egentlig er fine nok, men som bare ikke rigtig bliver brugt fordi de ikke matcher noget jeg har – det gør de så nu. Kunsten er at finde noget der ikke er for tykt, men som stadig er dobbeltsidet, det er nemlig lidt lækkert at der også er mønster på indersiden.

Her kandu se posen i sammenfoldet tilstand, jeg bruger dobbeltklæbende til at samle posen på bagsiden, og rigtig tape i bunden for at sikre samlingen ekstra.

Det er lidt lækkert at papiret er så kraftigt at den kan stå selv, til gengæld gør det så foldningen af bunden lidt sværere.

Til denne pose har jeg brugt et helt stykke 12×12″, foldet så den bliver lidt mindre end 6″ bred. Stemplet er fra Tim Holtz og det er stemplet med Hero arts graduation sværte. Tippen er foldet to gange for at sikre tæthed når posen fyldes med kaffebønner.

Tak fordi du kiggede med

Gitte O – aka Godtesen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.