Wreath builder fra Gina K

Wreath builderen fra Gina K var en af de ting, som jeg forelskede mig i på Creativation, så da den kom i butikken måtte jeg bare eje den. Købte selve skabelonen og dertil købte jeg mandala stemplerne. De er helt fantastiske. Det vil jeg vise i dette indlæg, men til sidst også nogle eksempler på hvordan man kan bruge wreath builderen med almindelige tekststempler.

Jeg har ikke fået taget nogle billeder undervejs, men hvis du har brug for at se Gina K wreath builder template i brug kan du se denne video med Jennifer McGuire, som også har en masse lækre mandalas og ideer.

Princippet med wreath builderen er kort fortalt, at man skærer et stykke karton ud, som passer i størrelsen til at ligge i templaten. Så stempler man med et stempel ad gangen og roterer 45 grader og stempler igen indtil man har stemplet 8 gange og får et cirkulært mønster ud af det.

Mit første forsøg med wreath builder og wreathbuilder lavede jeg med sort stempling og jeg farvede det hele med tusser bagefter. Jeg pyntede med et enkelt panel med teksten tillykke, for ikke at dække for meget af den fine mandala.

Her et nærbillede af kortet.

Mit andet forsøg blev lavet med skiftende farver for hvert stempel jeg brugte. Det giver et helt andet udtryk på den måde.

Dette eks er også stemplet med farver, men holdt til ganske få farver og her med teksten i en cirkel i midten hvilket virker naturligt for det cirkulære mønster.

TIP!!! Det kan være ret svært at få placeret de små stempler præcist og det er altså bare træls hvis de ikke sidder lige. Altså de vil jo sidde lige skævt hele vejen rundt, så på den måde er det jo konsekvent, men det er nu rarest for øjnene, at de sidder lige. Jeg brugte rigtig meget at lægge et stykke plastik ovenpå min mandala når jeg skulle placere det næste stempel. Og så stemplede jeg ned på plastiklaget og kunne dermed se om det var placeret perfekt ift. resten. Hvis ikke kunne det tørres af plastikken og stemplet monteres på ny. På den måde stemplede jeg ikke på kartonet før jeg vidste at det sad rigtigt.

Som lovet kommer her et par eksempler, hvor jeg har brugt nogle tekststempler jeg havde i gemmerne. Her et studenterstempel. Først syntes jeg det var træls at de snirklede så meget sammen, men jeg kan faktisk godt li det. Jeg har roteret 90 grader og stemplet de 4 grønne først og så lagt kortet på skrå og stemplet de blå.

Samme princip med at rotere 90 grader er brugt her – og da jeg så skulle stemple de skrå måtte jeg indse at teksten ville overlappe på en træls måde, så jeg flyttede lidt rundt på stemplerne inden jeg stemplede de skrå tekster, så teksten blev rykket lidt længere ud fra centrum. Det gør vist ikke noget at “snyde” på den måde.

Håber du fik en ide om hvad man kan med wreath builder og fik lyst til at lege med.

Karina

 

2 thoughts on “Wreath builder fra Gina K

  1. Mega godt tip med at stemple på plastik/acetate først og dermed teste placeringen ???

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.