LO fra skitseudfordring til convention

Til convention lavede jeg et bidrag til skitsekonkurrencen. Det var denne skitse, som var udgangspunktet.

Her er layoutet i sin helhed. Ih hvor jeg elsker de farver. Både papirets farver og billederne. Jeg synes, at jeg denne gang har fulgt skitsen meget tæt. Jeg har ikke tilføjet så mange ekstra lag som jeg plejer, så det var lidt en udfordring for mig at få “nok” detaljer til at blive tilfreds. Der kommer masser af detaljebilleder herunder.

Her er et nærbillede af journalling-feltet, som jeg har stemplet med et gammelt træstempel med linier. Jeg er vild med den måde det kom til at ligne noget, som sagtens kunne have været en del af selve mønsterpapiret.

I nederste højre hjørne skulle der ifølge skitsen være nogle stjerner. Det klarede jeg dels med nogle stjerner skåret i karton og dels med nogle træstjerner.  Der skulle også være nogle cirkler – de er ikke så godt med her, men øverst kan man se en cirkel, som faktisk var en del af papiret og så en udskåret cirkel.

Den øverste kant havde jeg først lavet i ren karton, men det blev altså for tomt for mig, så jeg tilføjede lidt stjerner af paste. Supplerede med lidt træ-stjerner, så blev det altså lidt lækkert 🙂

I venstre side er der lidt pynt igen stjerner og en cirkel – jeg har tilføjet lidt gelpen-streger både i hvid og sort.

Nederst til højre er der på skitsen nogle linier. Jeg valgte at lade det blive til nogle journalling strips på mit LO. Små strimler af karton, hvorpå jeg skrev nogle enkelte ord, som beskrev stedet, som er vist på billederne. I øvrigt et mega lækkert sted vi besøgte i USA inden vi tog til Creativation i Phoenix.

Her er et nærbillede af overskriften Beaver Creek var navnet på stedet. På tagget fik jeg lige skrevet “USA 2019”. Jeg er ret vild med pynten på det her billede. Det lille lækre tag er for resten fra Simple and Basic. Du kan finde det her: Simple and Basic Base tag

Lidt en anden vinkel på overskrift og pynten omkring.

Tak fordi du kiggede med. Håber min gennemgang kunne være til inspiration. Og 1000 tak til alle, som stemte på mit LO til convention. Jeg var virkelig overrasket over at vinde 1. pladsen for dette LO, for jeg synes der var mange super flotte LO’s med i skitsekonkurrencen, så af hjertet tak til alle, der valgte at stemme på mit 🙂

Karina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.