Mixed media med vindue

Da jeg er helt pjattet med mixed media, har jeg valgt at gå i krig med et projekt denne gang.

Jeg har valgt at lægge størst fokus på baggrunden.

Jeg startede med at finde et stykke chip board frem.

Jeg skar en masse tynde strimler (en cm bred) hvor efter jeg skar min base til mit Billede til.

De tynde strimler klippet jeg derefter i små stykker.

Derefter lage jeg dem til side fandt et stykke papir frem, her valte jeg bare en der var neutral. Rev to stykker af der passede på hver side af mit billede. Jeg flænsede siderne. Og sværtet alle siderne med en brun.

Lage så de to stykke væk og fandt mine små brikker frem igen. Og gik i gang med at lime dem på forskudt af hinanden, hele vejen ned hvor mit papir ikke vil komme til at dække.

Efter det er tørt gav jeg det to lag med hvidt gesso. (Dette bruger jeg for at farven, jeg vil komme på ikke suger ind i papiret men liger sig oven på)

Nu skal der splattes, frem med en gammel papkasse, jeg brugt Tim Holtz Distress Stain SPRAY farverne var: Bundled Sage, Frayed Burlap, Ground Espresso og lidt Forest Moss. Da jeg er tilfreds og det er helt tørt, tager jeg noget sort gesso, dette kommer jeg lidt af på en gals plade, og sprøjter lidt vand ved for at tynde den lidt ud. Jeg tager nu en stiv pensel og kommer noget af den sorte gesso ud over mine sten. Dette gør jeg for at give et mere råt look. Tager også lidt hvidt gesso og gør det samme. Nu la jeg det tørre igen. Og det meget vigtig det er helt tørt enden vi går vider til det næste.

Jeg har nu fundet min prima guld voks frem. Bruger min finger og giver med løs hånd guld voks hend over mine sten. Dette gør jeg fordi det giver en rigtig flot udsende. (Husk at når du bruger voks, skal du være sikker på du ikke skal smatte mere. Da voks laget vil frastøde alt splat du vil komme på).

Jeg tager nu en flydende lim, som jeg smøre ud i siderne så jeg kan lime mine to stykker papir på jeg lavede tidligere Nu er selve baggrunden færdig.

Jeg pynter nu op med en masse jeg har i mine gemmer fx er der brugt den store ramme. Som er fra prima. Der brugt en del blomster nogle fra prima.

Jeg lavet nogle figurer ud af Paper Clay som jeg malede sort og gav min guld voks. Det samme gjorde jeg med nogle tandhjul jeg havde liggende i mine gemmer.

Jeg fandt et Billede af en sød pige rev kanterne og gav det brun sværte. Syntes dog der manglede noget så fandt noget bølge pap og noget papir fra en gammel bog frem rev dem til i den str jeg ville bruge sværtet alle kanter. Og lage det både bag mit billede og bag rammen. Efter at ha rykket rundt med dette nogle gange gik jeg i gang med at lime det hele fast jeg bruger limpistol her.

Kom nogle tekster på fra en af tim holtz tekst blokke.

Tog de overskydende mursten jeg havde lavet og kom dem på i siderne. Og sluttet det hele af med lidt glas glitter hist og her.

Det var så en måde at lave et rimelig hurtig stykke mixe media projektet.

 

One thought on “Mixed media med vindue

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.