Stemplede baggrunde med masser af stempler

Nogle gange giver det bare rigtig godt at lave kort i serier. Det gælder også for denne metode. Jeg advarer lige – der kommer masser af billeder – håber det hjælper til at forstå processen, som egentlig er ret enkel. Jeg fandt en masse stempler i grunge/splat/baggrundsstil og så fandt jeg alle de distress oxides jeg har i blå/grønne farver. Og så gik jeg ellers i gang med at stemple på 2 kortbaser i størrelse 14×28 cm.

Her har jeg stemplet med lidt forskellige stempler og farver. Som man kan se på billedet her stempler jeg nogle af motiverne på tværs af de to kortbaser.

Her har jeg stemplet en masse og lavet et par grunge udskæringer.

Her kan man se hvilke farver, jeg brugte. Her har jeg allerede stemplet færdig og har skåret de to baser ud i 3 stykker hver.

Her har jeg monteret nogle af udskæringerne og også lavet en udskæring i selve baggrunden.

Her er et af de færdige kort.

OG her er flere færdige kort. Jeg synes det er sjovt at se så forskellige de ender, selvom de er lavet af det samme stykke baggrund.

Her er alle kortene (pånær et, som jeg fik brugt før jeg fik taget billeder).

Og her kommer vi lidt tættere på. Metoden virkede perfekt til de lidt rå drenge konfirmationskort.

Her har jeg viklet lidt hvidt tråd omkring baggrunden, for at skabe lidt effekt.

Efter at jeg havde lavet drengekortene, og en dag sad og skulle lave nogle pige konfirmationskort, måtte jeg også afprøve metoden i pigefarver. Her lavede jeg 2 forskellige stykker igen, men brugte forskellige farvekombinationer. På det ene stykke brugte jeg lilla/lyserøde farver – på den anden brugte jeg rød/orange farver. Her er de lilla/lyserøde stykker.

Og her er det rød/orange stykke.

Her har jeg skåret matte ud til baggrundene.

Tanken er at kortene skal fungere som konfirmationskort eller studenterkort, så jeg synes det var fint med en lille pige derpå. Jeg havde nogle udskæringer i en lidt for fesen lilla, men i stedet for at skære nye brugte jeg de lilla, som jeg så farvede med mine distress oxides i nogle af de farver, som jeg havde brugt til at stemple baggrunden med. Her er de 6 kort lagt op klar til at blive limet sammen.

Og her er de færdige kort monteret på kortbaser – klar til at blive puttet i kuverter 🙂 Igen super forskellige kort, selvom de stammer fra den samme baggrund.

Det ene kort skal jeg selv bruge til en konfirmation til en pengegave, så der har jeg lavet en komme på indersiden med den nye lomme fra Simple and Basic.

Tak fordi du kiggede med.

Karina


5 thoughts on “Stemplede baggrunde med masser af stempler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.