TEMA – Hvidt-i-hvidt: Bryllupskort af genbrugskarton

Jeg er en gemmer! Jeg indrømmer det ærligt og erkender, at det kan give ægteskabelige udfordringer – indimellem 😉 En ting jeg elsker at gemme er flotte gaveæsker eller gave emballage. Hvem gør ikke det, spørger jeg bare? Nå, men så længe jeg holder mit gemmeri på et nogenlunde niveau, så skal den kære mand nok klare det. Netop noget karton fra et par flotte gaveæsker er blevet til dette genbrugskort.

Da temaet er hvidt-i-hvidt har jeg holdt mig til hvide nuancer med et sprøjt af guld. Min kort front er fra en gaveæske og mit gyldne Love fra en anden gaveæske.

Til min kort front har jeg brugt mit favoritsæt nested stitched dies, som er fra Create A Smile og hedder “Double Stitched Rectangles”. Disse diecutter med perfekte stitched detaljer HVER eneste gang, hvilket jeg sætter stor pris på.

Jeg er begyndt mere og mere at bruge mosgummi som alternativ til 3D puder. Ikke at jeg slet ikke bruger 3D puder mere, tværtimod, jeg bruger det nok blot ca 50/50 i forhold til de kort jeg får lavet. Til dette kort har jeg slået en flue med ét smæk. Jeg har brugt mosgummi til at skabe dimension under min kort front, da jeg har diecuttet mosgummiet med en scallop nested die. Smart ik! Så får jeg en fin scallop titte kant under min kort front samtidig med dimension. Til mit kort har jeg brugt et nested scallop die sæt fra Create A Smile, men der findes masser af andre muligheder, som du kan finde HER.

Det kæmpe store LOVE er fra Concord & 9th og hedder “Hearts & Love”. Personligt er jeg vild med disse store diecut ord, som fylder meget på kortfronten. Når man er glad for Clean & Simple stilen, er sådan et stort ord super som fokus punkt.

Med til “Hearts & Love” die sættet hører også de små bitte hjerter. Her har jeg diecuttet dem i en rest af guldglimmer karton og drysset dem over kortet. Det var super nemt at sætte de bitte små hjerter på med hjælp af min Marvy Jewel Picker. Denne Jewel Picker er efter min mening en opgradering fra Quick Stick’en. Men det er selvfølgelig smag og behag, men jeg er meget tilfreds med min Jewel Picker, som især er super god til halv perler, sequins og Rhinestones.

Jeg kunne godt have nøjes med det store LOVE som tekst. Dog ønskede jeg at skabe et bryllupskort, hvorfor det var perfekt at tilføje en tekst fra et af Gitte’s Eget Design. Her har jeg valgt et ord fra sættet “In English, Please”.

For at matche stempel teksten op med resten af kortet har jeg brugt WOW Metallic Gold Sparkle, som har en fantastisk guld glimmer effekt. Og uden at det drysser for meget glitter kort bagefter!

Kreative hilsner,

Pia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.