TEMA – Hvidt-i-hvidt: Hvidt kort med udstansede sommerfugle

Når man stanser motiver ud ender man jo altid med en rest karton med et hul med samme omrids som den diecut man har lavet. Ofte bliver det bare lagt i restebunken eller kasseret, men jeg fik lydt til st lave et kort hvor resten også blev brugt.

Jeg skar et stykke Hvidt karton som baggrund, placerede to sommerfugledies på og skar dem ud. Nu blev baggrundsstykket monteret på hvid kortbase med 3D puder, og derefter kunne vingerne på de to sommerfugle bukkes lidt, sommerfuglen monteres på 3D pude og placeres i den udskæring den passede til.

Kortet blev MEGET enkelt, så jeg tænkte det kunne bruge lidt mere liv i baggrunden. Så næste kort blev lavet på stort set samme måde, men denne gang kom baggrunden med de to udstansninger kørt igennem bigshotten i en embossingfoldet inden kortet blev monteret.

Et neget enkelt Hvidt kort, hurtigt at lave men ser fint og elegant ud.

Tak fordi du kiggede med

Gitte O aka Godtesen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.