TEMA – Hvidt-i-hvidt: Hullet baggrund og outline motiv.

Hvidt-i-hvidt med ganske lidt grønt. Her har jeg lavet en hvid-hvid baggrund. En hvid base med et lag lavet med en af mine top-favoritter – baggrundsdie med huller. Selvom det er hvidt på hvidt giver det alligevel en ganske god effekt og dybde. Kortet er pyntet med en gren fra Altenew, hvor jeg har brugt stemplet, som laver outline af grenen. Sættet hedder Leaf Canopy og er altså fra Altenew. Til sættet findes der også matchende dies. Kortet er afsluttet med en ganske enkel tekst.

I får lige et lille nærbillede af kortet, hvor man kan se hvor perfekt den stemplede gren bliver skåret ud med den matchende die. Jeg er ret vild med det sæt. Der er også et stempel, som stempler bladene massivt.

Tak fordi du kiggede med.

Karina

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.