Tema – Hvidt i hvidt: Med stempler

Jeg fik lyst til at prøve, om det kunne fungere at lave et kort i hvid med stemplede motiver, uden de blev farvelagt.

Og jeg må sige, jeg syntes det fungerer fint.

Bag blomsterne valgte jeg at bruge denne baggrunds die “Stained Glass Coverplate” fra Catherine Pooler. Den dækker en hel kortbase, der måler 4 1/4 x 5 1/2″. Herefter stemplede jeg flere blomster og blade fra sættet “Whimsical Flowers” fra Altenew og skar dem ud med det tilhørende die-sæt. Blomsterne har jeg blot limet direkte på kortet, men jeg kunne også have sat dem på med 3D puder. Teksten er fra stempelsættet “Label Love” fra Altenew.

Tak fordi du kiggede med.

Mange hilsner fra Tina,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.