TEMA – Hvidt-i-hvidt: Lawn Fawn Quilted Backdrop

Romantiske kort er ikke noget som jeg kommer let til. De er faktisk en udfordring for mig, men i dag har jeg gjort et forsøg. Skylden giver jeg den sødeste, smukkeste baggrundsdie fra Lawn Fawn. Denne die måtte jeg bare eje og kan selvfølgelig snildt bruges til andre kort end romantiske. Temaet Hvidt-i-hvidt lagde blot op til lidt romantik, så det kastede jeg mig ud i. Er det mon lykkedes for mig?

Da jeg stort set kun laver A6 kort kunne jeg med et snuptag “konvertere” min Lawn Fawn baggrunds diecut ved at bruge Create A Smile “Double Stitched Rectangles” nested dies. Selve baggrunds dien hedder “Quilted Backdrop” og som nævnt fra Lawn Fawn. Min “konvertering” er gjort ved først at diecutte med Quilted Backdrop, som er i amerikansk kort størrelse. Herefter har jeg brugt den største Double Stitched die til at diecutte min Quilted Backdrop med. Vupti, jeg ender ud med en størrelse som er perfekt som kort front til et A6 kort.

Det var en stor fordel for mig at bruge Spellbinders Tool’N’One til at få alle de små stymper ud af min Quilted Backdrop die. Jeg kunne godt “blot” have brugt en knappenål eller lignende og prikket alle de små stumper ud med. Men det er min tålmodighed altså ikke til. Så går det betydeligt hurtigere med Tool’N’One værktøjet.

Til teksten har jeg brugt in-laid diecutting teknikken. Her har jeg brugt “Text Plate Tillykke” dien fra danske Simple and Basic. For at skabe dimension til teksten har jeg i noget lyslila karton diecuttet teksten 5 gange. Disse har jeg limet sammen lag for lag og derfor kan man titte til lidt lila under teksten. Ja, det tager lidt tid at lime alle lagene sammen, men resultatet opvejer arbejdet efter min mening.

Til pynt på kortet har jeg fundet en gammel sommerfugle punch frem, samt diecuttet en foliage die i vellum. Her kan man pynte med lige hvad man lyster. Om det er blomster, diecut blomster eller andet man har. Her kan man bare slå sig løs alt efter ens smag.

Kreative hilsner,

Pia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.