Enkelt kort.

Og vi farver…

Jeg fik denne ide da jeg sad og rodede rundt på Pinterest.
Og tænkte at det måtte jeg også prøve at lave en kort med. Sødt og enkelt.
Og tit har man brug for at gå lidt ned i fart med de kort. Det har jeg for har en stor tendens til at vil pynte alt meget op. Men de her helt enkle kort er nu også rigtig søde.

Men jeg startede med at skære et stykke Neenah papir i en 11*15 sværtet kanten hele vejen rundt med distress ink – peacock feathers – søret derefter for at farven var helt tørt enden jeg gik vider til næste trin. Så gav jeg det noget pudder med min pudder klud.

Og fandt et gammelt baggrunds stempel frem. Kom noget VersaMark på stemplet og stemplet over alt hvor det blå er. Derefter gav jeg det min hvide embossing pulver fra Nuvo. Og fik det varmet op. Nu er selve baggrunden færdig.

Nu skar jeg så et stykke hvidt karton mere. I str 9½-13½. Her bruger jeg så den samme sværte som før sammen med en stencil fra Tim Holtz sværter kun rundt inde på midten af kartonet. Og gør det lyser og lyser, så det er mørkest lige på midten men bliver stille og rolig lyser.

Fandt så en af Gittes stempler frem og kom en rigtig flot en på sammen med et lille is jeg farvelagde før sommer.

Ditte Mikkelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.