TEMA: Jul i juli – Så’ det snart jul ;)

Så det snart jul.

Ja det kan godt være at vi der stadig er næsten et halv år til jul. Og at vi nok heler ser en dejlig varm sommer for os nu. Men der er da ikke noget der er mere hyggelig end når snegen falder og lysene er tændte i de små hjem. Det også der man rigtig kan la kreativiteten komme til os.

Jeg har her lavet et jule kort hvor jeg har bygget hele kortet op omkring denne magnolia figur som er farvet med copic tusser.

Der er brugt en del forskellige die. Glimmer og sne det er bare med at finde alt frem og så bare nyde at pynte. For i denne form for kort er det stort set det som det hele handler om ( pynt pynt pynt )

Håber i kunne lide lidt jul her før tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.