TEMA: Jul i Juli – Oxide CAS julekort med Snow Flurry die + VIDEO

Jeg har været længe om at tage Distress Oxide inks til mig, men med de lækre Picket Fence Studio “Life Changing Blender Brushes”, har der åbnet sig en ny verden for mig. I dag viser jeg et moderne julekort og en video, som viser processen fra start til slut. Ofte ender mine kort ikke ud som oprindeligt tiltænkt og det er blot en del af den spændende process ved at kreere kort. Nogen gange når man starter ud og man tænker “Det her bliver noget l…”, så kan enden alligevel blive ganske god!

Mit julekort har jeg valgt at holde i lilla/blå nuancer, da de bare efter min mening er en fantastisk blanding. Og så giver de en skøn overgang fra farve til farve.

Mine Blending Brushes har jeg markeret med lidt broderibånd, så de er øremærket en specifik farve i regnbuen. Lila til lila nuancer, blå til blå nuancer og så videre. Det er en enkelt, nem og billig måde at farvemarkere på.

Til mit kort jeg har brugt en kæmpe snefnug die fra Concord & 9th kaldet “Snow Flurry” og en mindre snefnug die fra Lawn Fawns “Stitched Snowflakes”.

For at give ekstra detaljer og ekstra Umphff har jeg især brugt sprøjt og splatter. Først på min Distress Oxide med vanddråber, dernæst på min kortbase med sølv og sorte splatter.

Teksten er fra et Hero Arts stempelsæt kaldet “Color Layering Christmas Tree” og jeg finder det så fint med denne kombination af disse to forskellige fonts. (Psst, se HER for et projekt med dette stempelsæt)

Teksten er heat embosset med Ranger Liquid Platinum embossing pulver. Hertil har jeg sørget for at præparere mit sorte karton med EK Success Powder Tool, så jeg ikke ville få udfordringer med statisk elektricitet. Jeg har sagt det før, men denne Liquid Platinum farver er bare SÅ lækker og en af mine absolut Go-To embossing pulver farver. Den er en lækker kombi af guld og sølv og passer derfor til rigtig meget.

Kreative hilsner,

Pia

 

Psssst, her er lidt andre lækkerier med Distress Oxide sværter:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.